Ruokapalveluvastaavia, kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä päiväkoteihin ja kouluihin - Helsinki

Haemme tunnollisia ja iloisia ruokapalveluvastaavia, kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä Helsingin päiväkoteihin ja kouluihin. Meillä voi halutessaan työskennellä osa-aikaisesti. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo 7-16 välille.

Työtehtävät

Asiakkaitamme ovat päiväkotien lapset ja hoitohenkilöstö sekä koulujen opiskelijat ja opettajat, joille ruokailu on päivän tärkein hetki.
Keittiömme ovat valmistus- tai palvelukeittiöitä. Kohteissa ruokailee kohteesta riippuen 50-500 asiakasta. Heille tärkeää on nauttia maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa, sillä vain syöty ateria ravitsee ja auttaa jaksamaan.

Ruokapalveluvastaavien työnkuvaan kuuluvat valmistuskeittiökohteissa maukkaan ruoan- ja erityisruokavalioiden valmistusta ja palvelukeittiöissä ruuan kuumentamista sekä lisäkkeiden valmistusta. Lisäksi kohteesta riippuen työtehtäviin sisältyy tilausten tekoa, seurantaa, asiakaspalvelua, omavalvontaa, astiahuoltoa ynnä muita keittiön työtehtäviä. 

Kokeilla ruuanvalmistus on ydintehtävänä, mutta työtehtäviin sisältyy myös keittiön muita työtehtäviä, kuten asiakaspalvelua, omavalvontaa, astiahuoltoa kohteen mukaan.

Ruokapalvelutyöntekijöiden työnkuvaan kuuluu muun muassa raikkaiden salaattien valmistusta, astiahuoltoa, asiakaspalvelua sekä ateriahetkien sujuvuuden varmistamista sekä muita keittiön tehtäviä.

Edellytämme sinulta

Tehtävissä menestymiseksi tarvitaan työkokemusta palvelualalta tai keittiötyöstä sekä alan peruskoulutusta (ruokapalveluvastaava ja kokki). 

Tarvitset riittävää suomenkielen taitoa asiakkaiden kanssa kommunikointiin ja ohjeiden lukemiseen. Eduksi katsomme  dieettiosaamisen. 

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen, joustava ja ystävällisen asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

 Valitulta henkilöltä vaadimme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Hygieniapassi on välttämätön, mutta sen voit tarvittaessa suorittaa avustuksellamme. Työpaikkamme on savuton.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi sekä kehittymis- mahdollisuudet

Meillä Palmialla yksi vetotekijöistämme on työehtosopimuksemme. Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  
Lisäksi tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Pääset vaikuttamaan työskentelyalueeseesi sekä työaikaasi (osa-aikatyö tai kokoaikatyö).

Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme soveltuvia hakijoita hakijoita jatkuvasti ja tehtäviä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja sinulle antaa alue-esihenkilö Ritva Miettinen numerosta 040 154 4874 arkisin ti-ke klo 13-15.

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Hakuaika alkaa: 06.09.2023 08:15Hakuaika päättyy: 25.09.2023 23:59
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Pidäthän auki vain yhtä lomaketta, kun täytät hakemusta!
Henkilötiedot
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelin *
Lähetämme sinulle työnhakuasi koskevaa tietoa sähköpostilla. Vastaanottaaksesi viestimme on tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.
Sähköpostiosoite *
Omistan tämän sähköpostiosoitteen ja olen tarkistanut, että se on kirjoitettu oikein.
Voit halutessasi liittää tähän valokuvan itsestäsi. Kuvan tulee olla jpg-formaatissa ja tiedosto kooltaan alle 1Mt.
Valokuva
Koulutustaso
Ylin suoritettu tutkinto
Kerro itsestäsi
Miksi olet kiinnostunut tästä tehtävästä ja meistä työpaikkana? *
(Korkeintaan 1000 merkkiä)
Merkkejä jäljellä:
Mistä sait tiedon tästä tehtävästä?
Saammeko käyttää hakemustasi myös muissa rekrytoinneissamme?
Liitteet
Tiedoston koko max. 5120 kt. Sallitut tiedostot: rtf, doc, odt, pdf, txt, docx.
CV
Muu liite