Järjestyksenvalvojia (PRJV) metro- ja raitioliikenteeseen

Tule tekemään yhteiskunnan kannalta merkittävää työtä julkisen liikenteen järjestyksenvalvojan tehtäviin! Toimintamme kasvaessa haemme jatkuvasti uusia kokoaikaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä metro- ja raitioliikenteen toimeksiantoon.

Työtehtävät

Tärkeimpänä tehtävänäsi järjestyksenvalvojana on turvata Helsingin ja Espoon metro- ja raitioliikenteessä liikkuvien matkustajien matka. Ylläpidät järjestystä ja olet olennaisessa roolissa mahdollisten häiriökäyttäytymisten ennaltaehkäisyssä ja rajoittamisessa. 

Metron liikennöinti laajentui loppuvuodesta 2022 Espoon Matinkylästä Kivenlahteen tuoden mukanaan viisi uutta asemaa. Tarjoamme täysin uuden ja ainutlaatuisen työskentely-ympäristön tuolla toiminta-alueella. Helsingin metroliikennealue mukaan luettuna kyse on Suomen suurimmasta yksittäisestä vartiointitoimeksiannosta.

Työskentely tehtävässä tapahtuu pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta voi sisältää satunnaisesti parityöskentelyä. Työvuorot tarjoavat vaihtelua, sillä työskentelemme kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti kahdessa vuorossa. 

Mitä tarjoamme?

  • Ainutlaatuisen ja monipuolisen työskentely-ympäristön Suomen suurimassa yksittäisessä vartiointitoimeksiannossa
  • Hyvän startin työhön kattavalla perehdytyksellä, tarjoamme myös mittavasti kohdekohtaista koulutusta
  • Vakituisen ja kokoaikaisen (114h45min/3vko) työsuhteen
  • Osa-aikaisia töitä erikseen sovittuna (8-100h/3vko)
  • Säännöllisesti avautuvia mahdollisuuksia edetä erilaisiin tehtäviin toimeksiannon sisällä sekä jatkokouluttautumismahdollisuuksia
  • Epassin vapaa-ajan harrastuksien tukemiseen

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES). Meillä saat kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja, joten työehtosopimuksemme on erityisen palkitseva juuri järjestyksenvalvojan tehtäviin. Lisiä kertyy keskimäärin 200e-500e/kk (lauantailisä 20%, sunnuntailisä 100% ja yölisä 40%).

Viiden vuoden turvallisuusalan kokemuksen täyttyessä peruspalkkaan lisätään työehtosopimuksen mukaisesti 5%:n kokemuslisä ja 10 vuoden kokemuksen täyttyessä 10%:n kokemuslisä. Lisäksi työehtosopimuksessamme on runsaat lomakertymät ja lomia käytettäessä päiviä myös kuluu vain 5/lomaviikko. 

Edellytämme sinulta

  • 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa 
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa 
  • voimassa olevaa vartijakorttia ja järjestyksenvalvojakorttia sekä voimankäyttövälinekoulutuksia (teleskooppipatukka ja kaasusumutin).

Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sekä koulutuksen turvallisuusalalta. 

Tarvittaessa koulutamme hakijalle tehtävään vaadittavia pätevyyksiä, mikäli edellytykset meillä työskentelyyn täyttyvät muutoin.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Haethan heti, sillä käymme hakemuksia läpi päivittäin. Meillä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan - vaikka nopeallakin aikataululla! Mikäli siis etsit itsellesi uusia mielenkiintoisia työtehtäviä ja hyvää työporukkaa, hae mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antavat kohde-esihenkilö Tom Nordblad p. 0404814123 tai sähköpostitse tom.nordblad@palmia.fi sekä palveluesihenkilö Olli Ahonen sähköpostitse olli.ahonen@palmia.fi.

Hakuaika alkaa: 01.01.2023 06:00Hakuaika päättyy: 31.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus