Järjestyksenvalvoja (PRJV) kauppakeskukseen Vantaalle

Oletko etsimämme asiakaspalveluhenkinen ja rautaisen asenteen omaava ammattilainen? Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin kauppakeskusjärjestyksenvalvojaa (PRJV) Vantaalle avattavaan uuteen kauppakeskukseen.

Työtehtävät

Järjestyksenvalvojana työtehtäviisi kuuluvat järjestyksen ja turvallisuuden ennaltaehkäisy ja ylläpito sekä reagoiminen poikkeamiin kauppakeskuksen alueella. Havainnoit kauppakeskuksen tapahtumia tarvittaessa myös valvomosta käsin. Lisäksi monipuoliset asiakaspalvelutehtävät ovat olennainen osa työnkuvaasi.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 10.00-22.45 välille. Työskentely tapahtuu itsenäisesti ja vaatii sinulta omatoimista otetta työhön sekä ongelmanratkaisukykyä. Et jää kuitenkaan yksin, sillä ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme on aina tukenasi.

Millaista tyyppiä etsimme?

Tehtävä on kuin tehty sinulle, mikäli olet toimeen tarttuva, osaat kohdata asiakkaat ammattitaidolla ja sinulla on työkokemusta PRJV-tehtävistä vähintään yhden vuoden ajalta. Hallitset sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taidon. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarvitset tehtävässä aloittamiseen voimassa olevan vartijakortin, järjestyksenvalvojakortin ja voimankäyttövälineiden käyttäjäkoulutukset (kaasusumutin ja teleskooppipatukka). Positiivinen asiakaspalveluasenne ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi.

Miksi meille?

Meillä on mahdollisuus kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen, ja annamme hyvän startin työhön kattavalla perehdytyksellä. Pääset työskentelemään täysin uudessa toimintaympäristössä kauppakeskuksen avatessa ovet yleisölle lokakuun 2023 alussa. 

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES). Meillä saat kilpailukykyisen peruspalkan lisäksi turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja, joten työehtosopimuksemme on erityisen palkitseva juuri tähän tehtävään.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä on mahdollista aloittaa syyskuun 2023 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kohde-esihenkilö Tero Hienonen p. 0403540858. Parhaiten tavoitat Teron arkisin klo 10-15 välillä.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Hakuaika alkaa: 28.08.2023 11:00Hakuaika päättyy: 28.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus