Toimitilahuoltajia koulu- ja päiväkotikohteisiin Helsinkiin

Oletko sinä puhtausalan ammattilainen, joka viihtyy lasten ympäröimänä?
Jos haluat nähdä työsi jäljen konkreettisesti ja luoda puhtaampaa arkea tulevaisuuden toivoillemme, hae meille toimitilahuoltajaksi Helsinkiin!

Työtehtävät

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpito- sekä perussiivoustehtäviä.

Työnkuvasi on koko-aikainen ja  työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin klo 7-18 välille. Työpäiviä saattaa olla myös satunnaisesti viikonloppuisin  erityispäivinä.

Voit oman elämäntilanteesi mukaan työskennellä koko- tai osa-aikaisesti ja vinkata, mikäli haluaisit vuoropäiväkotiin, jossa on säännöllisesti myös viikonloppuvuoroja tarjolla. Työpisteesi sijaintitoiveen Helsingin alueelle (esim. Itä-Helsinki) sinun on mahdollista ilmoittaa jo hakuvaiheessa.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa.  Katsomme eduksesi olemassa olevan hygieniapassin.

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä).

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä nopeasti kiinni uuteen työhön kivassa työyhteisössä. Meillä aukeaa myös jatkuvasti mahdollisuuksia kehittyä, kouluttautua sekä edetä uralla.
Työsi muokkautuu elämäntilanteesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työskentelyalueeseesi sekä työaikaasi (osa-aikatyö tai kokoaikatyö).

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä työsuhde-etuna EPassin, jota voi käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna.

Sinua odottaa innostunut sekä ammattitaitoinen tiimi. Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä. Kehitämme siivousalaa etulinjassa ja työvälineemme ovat aina ajan tasalla. 

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.
Työssä pääset aloittamaan elokuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja sinulle antaa alue-esihenkilö Ritva Miettinen numerosta 040 154 4874 arkisin ti-ke klo 13-15 .

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme.

Hakuaika alkaa: 05.09.2023 13:00Hakuaika päättyy: 25.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus