Palveluohjaaja ateriapalveluihin Järvenpäähän

Miltä kuulostaisi työ, jossa pääset ohjaamaan tiimiä ateriapalvelujen parissa? Tiimiä, jonka tehtävä on nostaa päiväkoti- ja kouluruoan suosiota ja saada asiakkaat nauttimaan ateriahetkistä. Haemme innostuneeseen sekä energiseen joukkoomme palveluohjaajaa.

Työtehtävät

Palveluohjaajana toimit palvelupäällikön oikeana kätenä ja toisen palveluohjaajan työparina. Heidän kanssaan osallistut kentän operatiivisen toiminnan suunnitteluun ja hoidat sijaisjärjestelyjä omalla vuorollasi.

Olet parhaimmillasi, kun saat perehdyttää, opastaa ja ohjata. Sinulta luonnistuu myös tarpeen mukaan sijaistaminen kohteissa. Tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa ja mahdollistaa sujuva arjen toiminta päiväkoti- ja koulukohteissa, päivittäinen laadun seuranta, asiakaskohtaamisia unohtamatta. 

Tehtävässä toimimisessa auttaa laaja-alainen näkemys ja kokemus keittiö- ja asiakaspalvelutyöstä, myös tuntemus päiväkoti- ja koulumaailmasta on myös eduksi.

Edellytämme sinulta

Arvostamme, että olet luotettava, joustava sekä asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti. Olet positiivinen, ratkaisukeskeinen ja organisointitaitoinen.

Sinulla on suurkeittiöalan tutkinto, erityisruokavalio-osaamista sekä kokemusta alan työtehtävistä. Olet mahdollisesti toiminut jo aiemmin vastaavissa tehtävissä, esimerkiksi palveluvastaavana tai tiiminvetäjänä. 

Henkilöstön ohjaaminen, opastaminen, perehdyttäminen ja tukeminen ovat sinulle mieleisiä ja luontaisia tehtäviä, olet myös innostunut kehittämään arjen toimintatapoja tehokkaammiksi. Olet valmis kehittymään sekä kasvattamaan osaamistasi. 

Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä). Työssä tarvitset sujuvaan suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus tuotannonohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Miksi meille?

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn luotettavan työnantajan palveluksessa. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 6.00 – 17.00 välille. Työvuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen 30 kohteen ja reilun 60 työntekijän tiimi. 

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on keskimääräistä paremmat korvaukset, mikäli teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. 

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat 1.10. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Riitta Ahtiainen, palvelupäällikkö, p. 040 134 8290 (ma – pe klo 13.00 – 15.00)


Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!Hakuaika alkaa: 04.09.2023 08:00Hakuaika päättyy: 24.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus