Asiakkuuspäällikkö turvallisuuspalveluihin

Haemme kokenutta turvallisuusalan osaajaa asiakkuuspäällikön rooliin korkean turvallisuuden kohteeseen. Tehtävässä pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti asiakkuudesta itsenäisessä roolissa. Jos olet hakemamme rautainen ammattilainen, jätä hakemuksesi pikimmiten!

Työtehtävät

Asiakkuuspäällikön roolissa toimit avainhenkilönä turvallisuusalan vaativassa asiakkuudessa. Tehtävässä pääset ylläpitämään ja kehittämään saumatonta asiakasyhteistyötä sekä siihen liittyviä toimintatapoja ja prosesseja.

Varmistat toimeksiannossa tuotettavien palveluiden korkean laadun ja vastaat asiakassuhteen kehittymisestä. Asiakkuuspäällikön roolissa pääset hyödyntämään myös taloudellista osaamista.

Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Työskentelet pääasiassa Helsingin toimistollamme, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Metsälässä.

Millaista tyyppiä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on kyky johtaa sekä omaa että yksikkönsä toimintaa. Omaat vankan turvallisuusalan taustan ja olet kokenut esihenkilö. Kokemus Poliisin tai Puolustusvoimien työtehtävistä antaa hyvän pohjan tehtävässä menestymiseen.

Sinulla on näyttöä vaativassa asiakasyhteistyössä toimimisesta ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot. Persoonana olet ratkaisukeskeinen, suunnitelmallinen ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Olet tottunut työskentelemään vaativassa ympäristössä, jossa ennakointi, toimintaympäristön tunteminen ja riskienhallinta korostuvat.

Tehtävässä tarvitset sujuvan suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Miksi meille?

Meillä pääset tekemään töitä asiantuntevien ja osaavien kollegoiden kanssa, joilta saat vahvan tuen toimintaan. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erityisen tehtäväkokonaisuuden korkean turvallisuuden työskentely-ympäristössä. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Saimmeko sinut kiinnostumaan?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, haethan meille pian. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jyrki Lahtinen numerosta 0405483068 perjantaina 8.9.2023 klo 13-14 ja torstaina 14.9.2023 klo 9-10.

Hakuaika alkaa: 04.09.2023 14:00Hakuaika päättyy: 25.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus