Piirivartija

Kiinnostaako itsenäinen, monipuolinen ja liikkuva työ pääkaupunkiseudun alueella?
Etsimme Palmian turvallisuuspalveluihin vahvistuksia piirivartijan tehtäviin.

Työtehtävät 

Piirivartijana työsi koostuu monipuolisista turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä, kuten esimerkiksi erilaisten kohteiden avaus-, lukitus- ja tarkastuskierroksista. Lisäksi olet olennaisessa osassa mahdollisten vahinkojen ennaltaehkäisyssä ja rajoittamisessa. Reagoit myös työvuorosi aikana tuleviin hälytyksiin. 

Työvuorosi tarjoavat vaihtelua, sillä piirivartijana pääset työskentelemään kaikkina vuorokaudenaikoina ja tekemään niin aamu-, päivä-, kuin yövuorojakin. Vaikka tehtävät vaativat sinulta itsenäistä otetta, et jää yössäkään yksin, sillä työkaverisi auttavat ja ohjaavat tarpeen tullen. Tukenasi on myös ympäri vuorokauden toimiva hälytyskeskuksemme.

Asiakaskohteiden välillä liikutaan autolla, ja työvuorot alkavat ja päättyvät toimistoltamme Helsingin Metsälästä.

Edellytämme sinulta 

Edellytyksiä tehtävässä aloittamiseen ovat voimassa oleva vartijakortti, sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä B-ajokortti. Ehdoton etu on, mikäli sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta turvallisuusalan tehtävistä.

Miksi meille? 

Meillä sinua odottaa vakituinen työ monipuolisessa tehtävässä, uusi kalusto sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, joten pyrimme toiminnassamme ottamaan huomioon työntekijöiden työvuorotoiveet. Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Työehtosopimuksemme on siis erityisen palkitseva juuri piirivartijan tehtäviin. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %.

Meillä saat ensiluokkaisen perehdytyksen lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uraasi. Halusit sitten laajentaa osaamistasi nykyisessä roolissasi tai edetä uusiin tehtäviin, meillä saat tilaisuuden näyttää kykysi!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme lisää juuri sinusta! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palveluesihenkilö Timo Soiniseen p. 0405291381. Parhaiten tavoitat Timon arkisin klo 10-14 välillä.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Hakuaika alkaa: 05.09.2023 13:00Hakuaika päättyy: 26.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus