Palveluesihenkilö hälytyskeskukseen

Palmian turvallisuuspalvelut kasvattaa joukkoaan ja etsii vahvistusta hälytyskeskusyksikköön. Tarjolla on vastuullinen paikka kokeneelle ja aikaansaavalle palveluesihenkilölle. Oletko sinä tiimimme uusi vahvistus, jolla on paloa kehittää ydinyksikköämme uudelle tasolle?

Työtehtäväsi

Palveluesihenkilönä vastaat kokonaisvaltaisesti hälytyskeskusyksikkömme toiminnasta niin henkilöstön, palvelutuotannon, asiakkuuksien kuin taloudellisten tulosten näkökulmasta. Työssäsi toimit hallinnollisena esihenkilönä hälytyskeskuksen työntekijöille, joten työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana monipuolinen henkilöstöjohtaminen työsuhteen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Asiakasyhteistyö näyttäytyy tärkeässä roolissa, kun vastuullasi on yksikön asiakkuuksien sopimukset ja yhteistyön kehittäminen.

Tehtävässä pääset kehittämään ja uudistamaan monipuolisesti yksikön toimintaa ja prosesseja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden ja sidosryhmien kanssa, ja raportoit toiminnasta toimialajohtajalle. 

Työpaikka sijaitsee Palmian pääkonttorilla moderneissa tiloissa Helsingin Metsälässä, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Millaista tyyppiä etsimme?

Jotta tehtävämme on sinulle oikea, tulee sinulla olla aiempaa kokemusta hälytyskeskustoiminnasta tai vastaavasta turvallisuusalan tehtävästä. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja turvallisuusalan esihenkilötehtävistä jo useamman vuoden ajalta. Arvostamme halua kehittää uutta ja vahvaa tietoteknistä osaamista.

Hyvät yhteistyötaidot korostuvat sidosryhmien kanssa työskennellessä ja taloudellinen ymmärrys edesauttaa tehtävässä menestymisessä. Odotamme, että palveluesihenkilönä sinulta löytyy aktiivista työotetta ja ratkaisukeskeisyyttä. Suomen kieli sujuu sinulta niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Miksi meidän tiimiimme?

Tarjoamme sinulle vakituisen työn. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys, jonka tulevaisuuteen sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä vaikuttamaan! 

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen. Käytössämme olevan palkkiojärjestelmän mukaisesti sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa omaan ansiotasoosi. Lisäksi tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

Jos sinua jäi askarruttamaan jokin asia, toimialajohtaja Jyrki Lahtinen vastaa kysymyksiisi mielellään. Tavoitat Jyrkin numerosta 0405483068 arkisin klo 12–14 välisenä aikana.

Hakuaika alkaa: 07.09.2023 09:00Hakuaika päättyy: 15.10.2023 23:59

Jaa ilmoitus