Hälytyskeskuspäivystäjiä

Oletko turvallisuuspalveluita tunteva asiakaspalvelun ammattilainen, jonka puhelinkäsi ei väsy eikä silmät sumennu pikseleitä tuijotellessa? Haemme nyt turvallisuuspalveluihimme asiakaspalveluhenkisiä hälytyskeskuspäivystäjiä rakentamaan tiimiämme uudella energialla.

Työtehtäväsi

Hälytyskeskuspäivystäjänämme pääset osaksi hälytys- ja palvelukeskustiimiämme. Työssäsi pystyt näyttämään ja käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi sekä sosiaalisia taitoja välittäessäsi ja selvittäessäsi vaihtelevia asiakas- ja hälytystehtäviä. Omien aivonystyröittesi lisäksi tärkeimmät työvälineesi ovat puhelimesi sekä työpäätteesi. Tutuksi tulevat monenlaiset järjestelmämme ja ohjelmistomme, joita tarvitset työssäsi päivittäin.

Hälytys- ja palvelukeskuksemme työvuorojen sisältö on vaihteleva, turvallisuusasioiden lisäksi pääset hoitamaan paljon kiinteistöhuollon asiakkuuksia sekä yrityksemme asiakaspalvelua. Pääpaino tehtävässä on palvelukeskustoiminnan puolella.

Tässä tehtävässä nautit vuorolisistämme palkkapäivänäsi, sillä vuorosi ovat 12 tunnin mittaisia ja hälytyskeskuksemme on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työpisteesi sijaitsee Palmian pääkonttorilla Helsingin Metsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. 

Millaista tyyppiä etsimme? 

Jotta tehtävämme on sinulle oikea, tulee sinulla olla hyvien tietoteknisten valmiuksien lisäksi sujuva suomen kielen osaaminen. Tarvitset tehtävää varten myös vartijakortin. Saat työnkuvastasi nopeinten koppia, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä. Humoristinen ja positiivinen asenne, paineensietokyky sekä järjestelmällisyys estävät mökkihöperyyden kehittymistä 12 tunnin vuorojesi aikana.

 Miksi meidän tiimiimme?

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn. Pääset rakentamaan tiimiämme ja kuulemme mieluusti ideoitasi toimintamme kehittämiseksi entistä paremmaksi. Sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat ja asiantunteva esihenkilö. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja tehdessäsi. 

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. Meiltä löytyy lisänä pikkupunttis työpisteesi alakerrassa, joka on vapaassa käytössäsi työvuorojen ulkopuolella, mikäli salitreeni on tapasi saada energiat virtaamaan pääte-puhelintyön vastapainona. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, sillä mielellämme kuulemme sinusta lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työssäsi pääset aloittamaan sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. 

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palveluesihenkilö Timo Soiniseen p. 0405291381. Parhaiten tavoitat Timon arkisin klo 10-14 välillä.

Hakuaika alkaa: 07.09.2023 10:00Hakuaika päättyy: 15.10.2023 23:59

Jaa ilmoitus