Tarvittaessa töihin kutsuttava toimitilahuoltaja - Hyvinkää

Haemme  osaavaan ja iloiseen joukkoomme huolellista ja aikaansaavaa toimitilahuoltajaa Hyvinkäälle.

Työtehtävät

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy ylläpito- ja perussiivousta. 

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava, töitä on tilanteen ja tarpeen mukaan 0-38,15 h/viikko. Työajat sijoittuvat ma-su 6-21 välille. Tämä työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja määräaikainen 31.12.2023 saakka. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Jatko tehtävässä on myös mahdollinen määräaikaisuuden päättyessä.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 1 vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa. 

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle tuntityön luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Palmia kasvaa ja kehittyy koko ajan.  Meillä olet osa kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa voit halutessasi kouluttautua ja edetä urallasi.

Kehitämme siivousalaa etulinjassa ja työvälineemme ovat aina ajan tasalla. Hyödynnämme mm. kemikaalitonta siivousta, robotiikkaa ja erilaisia digitaalisia järjestelmiä.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa on runsaat edut. Saat keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 30 %.  

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Susan Salonen, palveluesihenkilö, numerosta  040 485 6075 (klo. 12-13).

Tee työtä, jolla on merkitystä ja etene urallasi.

Voit tutustua meihin tarkemmin myös tsekkaamalla  Työnantajalupauksemme  Siivouspalvelut työpaikkana.

Hakuaika alkaa: 09.09.2023 09:00Hakuaika päättyy: 29.09.2023 23:59

Jaa ilmoitus