Vartijoita rakennustyömaakohteelle Helsinkiin

Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin asiakaspalveluhenkisiä vartijoita rakennustyömaakohteelle Helsinkiin. Pääset osaltasi vahvistamaan yhden Suomen suurimman rakennushankkeen työmaaturvallisuutta. Oletko sinä etsimämme ammattilainen?

Työtehtävät 

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisista rakennustyömaan vartiointitehtävistä ja työturvallisuuden valvonnasta. Olet tärkeässä roolissa ennaltaehkäisemässä ja reagoimassa erilaisiin poikkeus- ja uhkatilanteisiin työmaa-alueella.

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa 

  • kulunvalvontaa  
  • kameravalvontaa
  • työmaankohteen tarkastus- sekä sulku- ja avauskierroksia
  • yleisiä työmaan työturvallisuuteen liittyviä tehtäviä

Rakennustyömaakohdetta vartioidaan 24/7, joten työvuoroja on tarjolla niin arkena kuin viikonloppuna. Työvuorot sijoittuvat aluksi päivävuoroihin klo 7-19, vuoden 2024 alusta työskentelyä on myös yövuoroissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Millaista tyyppiä etsimme? 

Olet oikea tyyppi tehtävään, kun sinulta löytyy 

  • voimassa oleva vartijakortti
  • suoritetut voimankäyttövälinekoulutukset (teleskooppipatukka ja kaasusumutin)
  • voimassa oleva Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskortti
  • ajokortti
  • sujuva suomen kielen osaaminen

Jos omaat vielä loistavat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sinulla on hyvä tilannetaju sekä aktiivinen työote, sovit tehtävään erinomaisesti.

Katsomme eduksi, jos olet suorittanut ensiapukoulutuksen ja sinulla on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti.

Miksi meidän joukkoomme?

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä mielenkiintoisessa työskentely-ympäristössä. Sinua odottavat meillä ammattitaitoiset ja rennot työkaverit. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Palkkasi perustuu meillä AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES), jossa saat turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä 40 %.

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme lisää juuri sinusta! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat marraskuun 2023 lopussa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Juha Kuisma numerosta 0404879431 torstaina 12.10.2023 klo 9.30-10.30 ja torstaina 19.10.2023 klo 9.30-10.30.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Hakuaika alkaa: 05.10.2023 15:00Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus