Vartijoita valtion virastokohteeseen Otaniemeen

Kiinnostaako turvallisuusalan työ valtion virastokohteessa? Haemme Palmian turvallisuuspalveluihin asiakaspalveluhenkisiä vartijoita aula-ja turvatarkastustehtäviin 

Työtehtävät

Valtion virasto kohteessa työskentelet aula-ja turvatarkastustehtävissä. Tärkeässä osassa on kohteen päivittäisen turvallisuuden varmistaminen ja hyvän asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen. Päätehtävänä on vierailijoiden vastaanotto ja opastus, henkilöliikenteen turvatarkastus ja tarpeen mukaan postin ja tavarantoimituksen turvatarkastus.

Asiakkuus sijaitsee Espoon Otaniemessä. Tehtävissä toimitaan aina työparin kanssa ja työajat sijoittuvat lähtökohtaisesti klo:7.00-17.00 aikavälille.

Edellytämme sinulta

  • vartijakortti
  • vähintään 1 vuoden kokemus aula-ja paikallisvartioinnin tehtävistä 
  • vähintään 6kk  työkokemus turvatarkastustehtävistä
  • erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito 
  • hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle reilujen ja osaavien työkavereiden lisäksi vakituisen työn. Meillä saat paitsi ensiluokkaisen perehdytyksen, myös mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uraasi. Halusit sitten laajentaa osaamistasi nykyisessä roolissasi tai edetä uusiin tehtäviin, meillä saat tilaisuuden näyttää kykysi! Työn vastapainona, tuemme työntekijöidemme vapaa-ajan harrastuksia ja matkustusta Epassin avulla.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES)

  • palkkahaitari 2100-2300€

Kokemusvuosilisät: 5% viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta ja 10% 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta. Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta.

Työnantajalupauksemme

Turvallisuuspalvelut työpaikkana


Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, mielellämme kuulemme sinusta lisää! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Annika Yinkfu Chuye  ma-pe klo 12:00-15:00 puh. 0401548866.

Hakuaika alkaa: 03.11.2023 09:15Hakuaika päättyy: 14.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus