Hälytyskeskuspäivystäjiä Pääkaupunkiseutu

Oletko turvallisuuspalveluita tunteva asiakaspalvelun ammattilainen, jonka puhelinkäsi ei väsy eikä silmät sumennu pikseleitä tuijotellessa? Haemme nyt turvallisuuspalveluihimme asiakaspalveluhenkisiä hälytyskeskuspäivystäjiä rakentamaan tiimiämme uudella energialla.

Työtehtäväsi

Hälytyskeskuspäivystäjänämme pääset osaksi hälytys- ja palvelukeskustiimiämme. Työssäsi pystyt näyttämään ja käyttämään ongelmanratkaisukykyäsi sekä sosiaalisia taitoja välittäessäsi ja selvittäessäsi vaihtelevia asiakas- ja hälytystehtäviä. Omien aivonystyröittesi lisäksi tärkeimmät työvälineesi ovat puhelimesi sekä työpäätteesi. Tutuksi tulevat monenlaiset järjestelmämme ja ohjelmistomme, joita tarvitset työssäsi päivittäin.

Hälytys- ja palvelukeskuksemme työvuorojen sisältö on vaihteleva, turvallisuusasioiden lisäksi pääset hoitamaan paljon kiinteistöhuollon asiakkuuksia sekä yrityksemme asiakaspalvelua. Pääpaino tehtävässä on palvelukeskustoiminnan puolella.

Tässä tehtävässä nautit vuorolisistämme palkkapäivänäsi, sillä vuorosi ovat 12 tunnin mittaisia ja hälytyskeskuksemme on auki 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työpisteesi sijaitsee Palmian pääkonttorilla Helsingin Metsälässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. 

Millaista tyyppiä etsimme? 

Saat työnkuvastasi nopeinten koppia, mikäli sinulla on jo aiempaa kokemusta turvallisuusalalta sekä puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä. Humoristinen ja positiivinen asenne, paineensietokyky sekä järjestelmällisyys estävät mökkihöperyyden kehittymistä 12 tunnin vuorojesi aikana.

Sinulla on

  • vartijakortti
  • hyvät tietotekniset valmiuden
  • sujuva suomen kielen taito
  • englannin kielen suullinen taito katsotaan eduksi

 Miksi meidän tiimiimme?

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen tai osa-aika työn 50h/3vko . Pääset rakentamaan tiimiämme ja kuulemme mieluusti ideoitasi toimintamme kehittämiseksi entistä paremmaksi. Sinua odottavat ammattitaitoiset kollegat ja asiantunteva esihenkilö. Pääset osaksi osaavaa porukkaa, jossa vastuusi ja työnkuvasi kehittyvät yhdessä osaamisesi rinnalla.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES).

Tehtävän peruspalkka: 

  • kokoaikaisen, vakituisen 2189€/k

kokemusvuosilisät: 5% viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta ja 10% 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta. Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta.

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae heti, sillä mielellämme kuulemme sinusta lisää! Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työssäsi pääset aloittamaan sopimuksen mukaan, mutta toivoisimme, että pystyisit aloittamaan mahdollisimman pian. 

Jos kaipailet vielä lisätietoja, ole yhteydessä palveluesihenkilö Janne Nevalainen p. 0406211517 . Parhaiten tavoitat Jannen arkisin klo 10-14 välillä.

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 10:12Hakuaika päättyy: 15.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus