Kokki Vantaan Aviapoliksen alueelle

Kaipaatko lautasellesi vastuullista työtä, jolla on oikeasti merkitystä? Tule vastaamaan osaltasi siitä, että lapset sekä koululaiset saavat maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa, joka tulee myös syödyksi.

Haemme yhteen hiileen puhaltavaan ja osaavaan joukkoomme nälkäistä kokkia Aviapoliksen alueelle.

Työtehtävät 

Kokkina työtehtäviisi sisältyy muun muassa ruoan kuumennus palvelukeittiöissä, salaatti komponenttien valmistus, omavalvonnan toteutus sekä kuormien vastaanotto.

Tulet osaksi 40 hengen tiimiämme. Työ on kokoaikainen ja työvuorot sijoittuvat klo 7-17 välille. Työvuoroja voi olla myös satunnaisesti lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Asiakkaitasi ovat päiväkotien lapset sekä aikuiset ja koululaiset sekä opettajat. Heille tärkeää on nauttia maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa koulupäivän/päiväkotipäivän aikana.

Miksi meille?

Lue työnantajalupauksemme ja katso mitä ammattilaisemme kertovat työstään!

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen työn luotettavan palveluntuottajan palveluksessa. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi sekä ihastuttavat pienet asiakkaat.

Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti urapolkumahdollisuuksia esimerkiksi kokista keittiöpäälliköksi.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES).

Tehtävästä maksettava peruspalkka: 

  • 2098,62€ / kk

Tehtävässä maksamme 50€:n tehtäväkohtaisen lisän sekä mahdolliset kokemusvuosilisät: 5% viiden vuoden vastaavasta työkokemuksesta ja 10% 10 vuoden vastaavasta työkokemuksesta. Kokemusvuosilisät maksetaan peruspalkasta. Palkka määräytyy aikaisemman työkokemuksen ja koulutustaustan perusteella. 

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Edellytämme sinulta

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset Suomen kielen taitoa.  

Arvostamme, että olet luotettava, ammattitaitoinen ja huolellinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Valitulta henkilöltä vaadimme voimassa olevan rikosrekisteriotteen (laki lasten- ja nuorten kanssa työskentelystä).  

Kiinnostuitko?

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Titta Franzen- Hendrell, palvelupäällikkö, p. 040 615 2632 (Ma- Pe 9-15)

Tule osaksi porukkaa, jossa jokaista arvostetaan!

Hakuaika alkaa: 20.11.2023 14:00Hakuaika päättyy: 10.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus