Kohde-esihenkilö kauppakeskuksiin pääkaupunkiseudulle

Sinä turvallisuusalan rautainen ammattilainen, oletko uusia haasteita vailla? Palmian turvallisuuspalvelut etsii toimeen tarttuvaa kohde-esihenkilöä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin kauppakeskuskohteisiin. Oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Työtehtävät

Kohde-esihenkilönä vastaat kahden kauppakeskuskohteen arjen sujumisesta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Toimit esihenkilöroolissa kauppakeskuksien järjestyksenvalvojille ja vartijoille, ja vastaat henkilöstöön liittyvien juoksevien asioiden hoitamisesta. Johdat ja valvot päivittäistä toimintaa sekä osallistut aktiivisesti henkilöstöön liittyviin toimenpiteisiin.

Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaan ja Palmian välillä kehittäen ja ylläpitäen asiakasyhteistyötä. Huolehdit vartiointiohjeiden ja perehdytyslomakkeiden ylläpidosta, operatiivisesta omavalvonnasta sekä laadun seurannasta ja raportoinnin valvonnasta. Hoidat lisätilauksia ja aktiivisesti myös ehdotat niitä asiakkaalle. Tehtäviisi kuuluu myös muita hallinnollisia ja työnjohdollisia tehtäviä. Tehtävässä vastaat palveluesihenkilölle.

Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välille. Tarvittaessa vuoroja voi olla myös arkisin ja viikonloppuisin klo 8-23 välillä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen (AVAINTES). Tehtävän peruspalkka on 2400€/kk + mahdolliset  kokemusvuosilisät.

Millaista tyyppiä etsimme?

Olet oikea tyyppi tehtävään, kun sinulta löytyy

  • voimassa oleva vartijakortti ja järjestyksenvalvojakortti sekä suoritetut voimankäyttövälinekoulutukset (kaasu ja teleskooppipatukka)
  • suoritettu vartijan ammattitutkinto tai turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto
  • työkokemusta kauppakeskusjärjestyksenvalvojana (PRJV) vähintään kahden (2) vuoden ajalta
  • kokemusta työnjohtotehtävistä vähintään yhden (1) vuoden ajalta

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Suomen kielen osaamisesi on sujuvaa ja osaat myös englantia. Sinulta löytyy intoa ja kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa ja halua kehittää toimintaa.

Eduksi katsomme voimassa olevan ensiapukoulutuksen.

Miksi meidän joukkoomme?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa pääset vastaamaan eri kohteiden päivittäisestä toiminnasta. Sinua odottavat mahtava tiimi sekä esihenkilön vankka tuki. Et siis tule jäämään tehtävässä yksin. Tehtävä avaa sinulle myös erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja edetä vaativampiin tehtäviin. 

Tarjoamme työsuhde-etuna Epassin, jota voit käyttää työmatka-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi ja kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesihenkilö Olli Ahonen numerosta 0405876981. Parhaiten tavoitat Ollin arkisin klo 13-15 välillä.

Voit myös tutustua meihin tarkemmin tsekkaamalla Työnantajalupauksemme sekä Turvallisuuspalvelut työpaikkana.

Hakuaika alkaa: 21.11.2023 09:00Hakuaika päättyy: 12.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus